Stoelmassage

Wat is stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding

Wat voel je na de massage

Na een stoelmassage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding.
Het verbetert je motivatie en vermindert stress op de werkplek.
Je blijft er vitaal bij!

Onze masseurs zorgen voor een toename van werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal. Ons doel is dat werknemers lekker in hun vel zitten en goed presteren.

Motivatie om een stoelmasseur in te huren:

Een stoelmassage als beloning na een drukke periode

Een verkwikkende stoelmassage als beloning na een drukke periode of behalen van een target wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

• Betere teamprestatie
• Betere werksfeer
• Geeft ontspanning
• Als verrassing
• Als blijk van waardering

Structureel ter bevordering van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Een regelmatige massage ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en een minimale tijdsinvestering.

• Voor mensen die veel beeldschermwerk verrichten
• Een langdurig eenzijdige werkhouding hebben
• Een hoge werkdruk ervaren
• Fysiek zwaar belastend werk doen
• Te weinig bewust zijn van de juiste werkhouding

Een stoelmasseur op beurs, evenement of gezondheidsweek

Tijdens een beurs, presentatie, gezondheidsweek of ander evenement ondersteunt een stoelmasseur op locatie de boodschap die u wilt uitdragen.

• Een gewilde incentive
• Ondersteunt de boodschap van je product
• Trekt de aandacht van bezoekers
• Ontspant en verkwikt
• Geeft een positief anker

Wat kost stoelmassage

Bekijk onze gunstige tarieven zodat ook jullie bedrijf kan profiteren van de voordelen van stoelmassage. Onze tarieven baseren we op de duur, de omvang en de frequentie van de opdracht. Advies over werkplek en werkhouding zit standaard in ons pakket.

Dankzij belastingvoordeel zijn de kosten volledig fiscaal
aftrekbaar omdat jullie investeren in duurzame inzetbaarheid.

Wat motiveert onze opdrachtgevers

Ervaring van onze opdrachtgevers leert dat stoelmassage een aantoonbaar positief effect heeft op de hantering van werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten. Massage stimuleert de cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.

Individueel maatwerk

Maatwerk en een persoonlijke benadering staan bij onze stoelmassages centraal zodat elke massagebehandeling -naast klachtenvermindering- altijd ontspannend en verkwikkend is.

“We hebben al meerdere jaren een goede samenwerking met Massage in Bedrijf.
De stoelmassages worden zeer gewaardeerd.
De communicatie is goed en het online reserveringssysteem werkt top.”

HR afdeling Greenchoice – Rotterdam

Klantwaardering

Onze werkwijze wordt door werkgevers en werknemers gewaardeerd. Met maandelijks 40 vaste opdrachtgevers en een klantwaardering van maar liefst 9+ zijn we trots als een pauw.

“Heerlijk! We kijken er elke twee weken weer naar uit.
Ons bedrijf maakt al ruim 10 jaar gebruik van de diensten van Massage in Bedrijf
en we zijn er zeer tevreden over.”

Manager Wonen – Woningstichting Sint Anthonius van Padua – Noordwijkerhout

Ontspanning én preventie

Naar keuze kunnen onze massagebehandelingen worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of gecombineerd, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in de behandeling van deze klachten die vaak het gevolg zijn van je langdurig eenzijdige werkhouding.

Een ontspannende stoelmassage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is de manier om het verzuim terug te dringen!

shiatsu stoelmassage van de schouder

Stoelmassage fiscaal

Een masseur op de werkvloer levert werkgevers voordeel op.
Als bedrijf investeer je in de gezondheid van de medewerkers wat door de overheid wordt beloond. De uiteindelijke kosten van de massages liggen na fiscaal voordeel zo’n 25% lager. We leggen jullie met alle plezier uit hoe dat in zijn werk gaat.

Stoelmassage op proef

We bieden bedrijven de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend met onze stoelmassage kennis te maken. En ter inventarisatie of de medewerkers wel enthousiast zijn of om te zien of het voldoet aan jullie verwachting.
Kies voor een aantal gratis proefmassages en laat ons het management overtuigen

Stoelmassage en zwanger?

Een stoelmassage is 100% veilig. Ook wanneer je zwanger bent of een handicap hebt. De massage wordt door de kleding heen gegeven en binnen het tijdsbestek van een koffiepauze voel je je een ander mens! Laagdrempelig staat in ons vak centraal waardoor de massages voor iedereen toegankelijk en geschikt zijn.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

Je voelt je duidelijk beter na een massage op het werk

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

Meer ontspannen en meer energie

Meer bewust van een betere werkhouding

stoelmasseurs

Kwaliteit en ervaring

Met 20 jaar ervaring en na meer dan een half miljoen massages weten we waar we het over hebben. Met opdrachtgevers die lang klant blijven dankzij onze masseurs met gemiddeld acht jaar werkervaring en een drie- of vierjarige beroepsopleiding hebben afgerond.

Als team organiseren we regelmatig intervisie en bijscholing waarmee we onszelf scherp houden. De jaarlijkse enquête-uitkomsten bij onze vaste opdrachtgevers helpen daarbij.

We verzorgen stoelmassages bij: