Stoelmassage

Stoelmassage voor bedrijven.
Profiteer van de positieve invloed op de prestaties van de medewerkers.

Wat is stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.

Het effect van stoelmassage

Na een stoelmassage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding.
Stoelmassage verbetert je motivatie en vermindert stress op de werkplek.
Je blijft er vitaal bij!

TNO heeft berekend dat 36 procent van het werkgerelateerd verzuim ontstaat door stress als gevolg van te hoge werkdruk.
Wij helpen bedrijven op verzuimkosten te besparen.

Een stoelmassage als beloning na een drukke periode

Een verkwikkende stoelmassage als beloning na een drukke periode of behalen van een target wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

→ Betere teamprestatie
→ Betere werksfeer
→ Geeft ontspanning
→ Als verrassing
→ Als blijk van waardering

Regelmatig ter bevordering van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Een regelmatige stoelmassage ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en een minimale tijdsinvestering.

Voor personen die veel beeldschermwerk verrichten
→ Een langdurig eenzijdige werkhouding hebben
→ Een hoge werkdruk ervaren
→ Fysiek zwaar belastend werk doen
→ Te weinig bewust zijn van de juiste werkhouding

Een stoelmasseur op beurs, evenement of gezondheidsweek

Tijdens een beurs, presentatie, gezondheidsweek of ander evenement ondersteunt een stoelmasseur op locatie de boodschap die u wilt uitdragen.

→ Een gewilde incentive
→ Ondersteunt de boodschap van je product
→ Trekt de aandacht van bezoekers
→ Ontspant en verkwikt
→ Geeft een positief anker

Wat motiveert onze opdrachtgevers

Ervaring van onze opdrachtgevers leert dat stoelmassage een aantoonbaar positief effect heeft op de hantering van werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten. Stoelmassage stimuleert de cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.

Stoelmassage; ontspanning en preventie

Naar keuze kunnen onze stoelmassages worden uitgevoerd als lekker ontspannend of in combinatie met preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in de behandeling van deze klachten, vaak als gevolg van een eenzijdige werkhouding.

Een ontspannende stoelmassage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is de manier om het verzuim terug te dringen!

shiatsu stoelmassage van de schouder

Individueel maatwerk

Maatwerk en een persoonlijke benadering staan bij shiatsu stoelmassage centraal zodat elke massagebehandeling -naast klachtenvermindering- altijd ontspannend en verkwikkend is.

“We hebben al meerdere jaren een goede samenwerking met Massage in Bedrijf.
De stoelmassages worden zeer gewaardeerd.
De communicatie is goed en het online reserveringssysteem werkt top.”

HR afdeling Greenchoice – Rotterdam

Klantwaardering

Onze werkwijze en wordt door werkgevers en werknemers gewaardeerd. Met maandelijks 40 vaste opdrachtgevers en een klantwaardering van maar liefst 9+ zijn we trots als een pauw.

“Heerlijk! We kijken er elke twee weken weer naar uit.
Ons bedrijf maakt al ruim 10 jaar gebruik van de diensten van Massage in Bedrijf
en we zijn er zeer tevreden over.”

Manager Wonen – Woningstichting Sint Anthonius van Padua – Noordwijkerhout

Stoelmassage fiscaal

Een masseur op het werk levert voordeel op.
Als bedrijf investeer je in de gezondheid van de medewerkers wat door de overheid wordt beloond. De uiteindelijke kosten van stoelmassage liggen na fiscaal voordeel zo’n 25% lager en we kunnen haarfijn uitleggen hoe dat in zijn werk gaat.

Stoelmassage op proef

We bieden bedrijven de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend met stoelmassage kennis te maken. Ter inventarisatie of de medewerkers wel enthousiast zijn; of om te zien of het voldoet aan jullie verwachting. Kies voor een aantal gratis proefmassages of laat ons het management overtuigen

Stoelmassage en zwanger?

Laagdrempelig staat bij ons vak centraal waardoor een stoelmassage voor iedereen toegankelijk en geschikt is. Het is 100% veilig; ook wanneer je zwanger bent of een handicap hebt. Een stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven en binnen het tijdsbestek van een koffiepauze voel je je een ander mens!

Logistiek en organisatie

Dankzij onze online agenda maak je met een paar muisklikken je stoelmassage afspraak. Hierdoor heb je als opdrachtgever nauwelijks omkijken naar de organisatie van de massages op het werk. Afhankelijk van jullie wensen nemen de organisatie en logistiek van de stoelmassages kosteloos voor jullie uit handen. 

stoelmasseurs

Kwaliteit en ervaring

Met bijna 20 jaar ervaring en ruim een half miljoen stoelmassages verder, hebben we het bescheiden idee dat we weten waar we het over hebben in ons vak. Met klanten die lang klant blijven en masseurs die een drie- of vierjarige beroepsopleiding hebben afgerond en gemiddeld acht jaar werkervaring hebben als stoelmasseur.

Als team organiseren we regelmatig intervisie en bijscholing waarmee we onszelf scherp houden. De jaarlijkse enquête-uitkomsten bij onze vaste opdrachtgevers helpen ons daarbij.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

Meer ontspannen en meer energie

Meer bewust van een betere werkhouding

Wat kost stoelmassage

Bekijk onze gunstige tarieven zodat ook jullie bedrijf kan profiteren van de voordelen van stoelmassage.
Onze tarieven baseren we op de duur, de omvang en de frequentie van de opdracht.
Advies over werkplek en werkhouding zit standaard in ons pakket.
Dankzij belastingvoordeel zijn de kosten van stoelmassage volledig fiscaal aftrekbaar omdat jullie investeren in duurzame inzetbaarheid.

We verzorgen stoelmassages voor o.a.: