Vrijblijvend kennismaken

We komen onze massages met alle plezier vrijblijvend demonstreren.
Kies voor een van de onderstaande mogelijkheden:

1. Een aantal stoelmassages op proef

Willen jullie inventariseren of de medewerkers wel enthousiast zijn voor stoelmassage? Misschien twijfelen jullie nog over het rendement en of stoelmassage wel past binnen jullie bedrijfsvoering? Een van onze masseurs komt vrijblijvend bij jullie langs om een aantal stoelmassages (maximaal 15) te verzorgen . De eerste drie massages zijn ter introductie gratis, zonder verdere voorwaarden. Voor het juiste gebruik van de werkplek geven we de deelnemers aanvullend advies over hun werkhouding en geven we terugkoppeling over de bevindingen. Schrijf in voor een kennismaking en vraag een aantal proefmassages aan!

2. Een introductie voor het management

Een demonstratie stoelmassage voor het (HR) management duurt een half uur en geeft een helder beeld van onze diensten. Ervaren in de behandeling en begeleiding van massage op de werkplek, laten we tijdens de demonstratie het effect en de resultaten van ons werk zien. Hierbij overleggen we evaluaties en referenties van opdrachtgevers die al jaren van onze diensten gebruikmaken. Ook bespreken we jullie vraagstelling voor een -op maat- oplossing of stoelmassage past in jullie bedrijfsvoering en geven een drietal liefhebbers kosteloos een verkwikkende massage.
Stoelmassage

3. Binnen 8 weken het verzuim omlaag

Om de voordelen van stoelmassage zelf te ervaren kunnen julle kiezen voor een vrijblijvend kennismakingstraject. Gedurende acht wekelijkse sessies behandelen we een aantal door jullie geselecteerde medewerkers met specifieke klachten of hoog verzuim. Aan de hand van de resultaten kunnen jullie een keuze maken om ons in te huren. We hanteren tijdens deze kennismaking onze normale tarieven.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan:

reCAPTCHA is required.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.