Vrijblijvend kennismaken

Een aantal massages op proef

Willen jullie inventariseren of de medewerkers wel enthousiast zijn voor massage op het werk? Of twijfelen jullie over het rendement en of het wel past binnen jullie bedrijfsvoering?

Een van onze masseurs komt vrijblijvend tekst en uitleg geven hoe alles in zijn werk gaat en verzorgt daarna een drietal stoelmassages. Gratis en voor niks zonder verdere voorwaarden.

Voor het juiste gebruik van de werkplek geven we de deelnemers aanvullend advies over hun werkhouding en inventariseren we het animo voor massage onder de medewerkers. Schrijf in voor een kennismaking en vraag een aantal proefmassages aan!

Introductie voor het management

Een demonstratie stoelmassage voor het (HR) management duurt een half uur en geeft een helder beeld van onze diensten. Ervaren in de behandeling en begeleiding van massage op de werkplek, laten we tijdens de demonstratie het effect en de resultaten van ons werk zien.

Hierbij overleggen we evaluaties en referenties van opdrachtgevers die al jaren van onze diensten gebruikmaken. Ook bespreken we julie vraagstelling voor een -op maat- oplossing en geven een drietal liefhebbers gratis een verkwikkende massage.

Binnen 8 weken het verzuim omlaag

Om de voordelen van stoelmassage zelf te ervaren kunnen julle kiezen voor een vrijblijvend kennismakingstraject. Gedurende acht wekelijkse sessies behandelen we een aantal door jullie geselecteerde medewerkers met specifieke klachten of hoog verzuim.

Aan de hand van de resultaten kunnen jullie overwegen om ons in te huren. We hanteren tijdens deze kennismaking wel onze normale tarieven.