Werk en gezondheid

Gezonde medewerkers zijn de motor voor je bedrijf

Gezond op de werkplek

Gezonde medewerkers zijn de motor voor duurzame en doeltreffende prestaties. Als werkgever kun je de vitaliteit en gezondheid van de medewerkers positief beïnvloeden.

Hoe kun je gezond gedrag van je personeel stimuleren, zoals voldoende beweging, gezond eten en balans tussen spanning en ontspanning? Bewustwording en positieve prikkels zijn de sleutelwoorden, en onze bedrijfsmassages zijn hiervoor een uitstekend instrument.

Door regelmatige massages en werkplekadviezen worden de medewerkers meer bewust van hun lijf en werkhouding. Bovendien draagt massage bij aan een goede concentratie, betere doorbloeding en verhoogde weerstand. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt deze feiten.

Fysieke en mentale gezondheid

Ook jullie organisatie kan profiteren van de voordelen van Massage in Bedrijf.
Onze regelmatig terugkerende behandelingen zorgen voor het ‘onderhoud’ van het personeel, en dat gaan jullie zeker merken. De medewerkers kiezen voor een gezond en bewust leef- en werkpatroon, en het advies van onze gekwalificeerde masseurs helpt daarbij.

Zo richt Massage in Bedrijf zich niet alleen op het fysieke maar ook op het mentale en emotionele welzijn van de werknemers. Het resultaat is een veerkrachtige en vitale organisatie met tevreden en gezonde medewerkers. Welke werkgever wil dat niet?