In de Volkskrant vonden we deze grappige anekdote over een stoelmassage sessie met een over-ijverige masseur:
Masseur: ‘Drink je veel koffie…..? ‘Nou, uh, dat valt wel mee hoor, eerlijk gezegd. Drie, vier bakkies per dag, zoiets. Dat is toch niet zo veel? ‘Dat kan voor de één veel zijn en voor de ander niet.’ ‘O, is dat zo?’ ‘En wijn? Drink je ook wijn?’ ‘’Natuurlijk drink ik wijn. Ben gek op wijn.’‘Hoeveel glazen drink je?’ ‘Nou, die tel ik meestal niet zo. Dat is beter van niet.’ ‘Hmm, juist ja.’ ‘Ik merk dat je rookt.’ ‘Inderdaad ja, een paar sigaartjes per dag. Vind ik lekker.’

De Chinese pols

‘Ben je gestrest?’ ‘Nou niet bepaald of zo. Gewoon’ ‘Ik merk dat je wat droog bent.’ ‘Droog, hoezo droog?’ ‘Je hebt te weinig vocht.’ ‘Ik drink anders voldoende hoor.’ ‘Nee, dat heeft er niets mee te maken. Dat werkt het juist tegen’ ‘O, dat snap ik niet zo goed eerlijk gezegd. Wat doe je nu?’ ‘Ik neem je pols op de Chinese manier.’ ‘Heb ik daarom gevraagd of zo?’ ‘Dan weet ik of naalden helpen.’ ‘Wat krijgen we nou weer?’ ‘Ik kijk of acupunctuur iets voor je is.’ ‘Ik wil helemaal geen acupunctuur. Ik kom hier voor een stoelmassage en jij begint m’n hele psyche te ontleden.

Ga masseren man!

Zit ik hier bij de kapper of zo? Ik heb last van spierpijn in m’n armen omdat ik waarschijnlijk te hard op m’n armen steun. Sinds ik die nieuwe fiets heb, heb ik daar last van. Dus dat is allemaal heel goed verklaarbaar. En jij komt met allemaal suggestieve vragen aanzetten dat ik minder koffie moet drinken, minder wijn, niet meer moet roken en ik geef ook nog eens een keer braaf antwoord op al die achterlijke vragen van je. Straks begin je ook nog over m’n seksleven en of ik wel of niet een goeie vader ben en dat soort flauwe kul.
Rot op, ga masseren man!
bron: de Volkskrant

0
Comments

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2021 Vitaal!