Een weblog over stoelmassage! Wat gaan we erin zetten en is het allemaal wel interessant voor de passerende lezer? Naar de stoelmasseur op het werk voor een behandeling, heerlijk voor iedereen die het van zijn werkgever krijgt aangeboden. Een verademing voor lichaam en geest in de hectiek van de werkende Nederlander. Zullen er ook kappers bestaan die hun Blog op het web plaatsen? In ieder geval hebben kappers en stoelmasseurs gemeen, dat er heel wat verbaal wordt uitgewisseld.

Romantisch sprookje.

Zo belandde ik vanmiddag tijdens het behandelen van een medewerker in een romantisch sprookje! Bij het plaats nemen op de massagestoel zei de jonge vrouw: ‘Ik ben net drie weken zwanger, kan de massage geen kwaad?’ Ik stelde haar gerust op voorwaarde dat ik een aantal acupunctuurpunten niet moest stimuleren. Met zwangerschap, acupressuur en acupunctuur kun je volgens de acupunctuurboeken¬†namelijk interessante dingen doen. Zo kun je een hardnekkige stuitligging met een paar acupunctuurnaaldjes binnen 24 uur omdraaien zonder dat er een gynaecoloog aan te pas hoeft te komen. Maar ik was begonnen over een romantisch sprookje en een prille zwangerschap, waar van een stuitligging zeker nog geen sprake was. ‘Wil je het nog niet aan mijn collega’s vertellen’ …… Haar geluk was net zo pril als haar zwangerschap.

Ontmoeting op de Gay parade.

Ben je onbevlekt ontvangen of is het gepland vroeg ik haar grappend. Eigenlijk wist ik het antwoord al, want haar doen en laten verraadt dat ze niet veel aan het toeval overlaat.
Dolgelukkig en enthousiast vervolgde ze; ‘Ik heb mijn man ontmoet in Amsterdam, nota bene op de Gay parade’. Een week daarvoor had ik mijn vriendin verteld hoe mijn ideale man eruit zou zien…. En terwijl mijn vriendin en ik daar op de gracht stonden zei ze opeens: ‘Daar staat je ideale man¬†!’ …………En verdraaid het was hem. Twee dagen later belde hij, het volgend weekend hadden we een ontmoeting en sindsdien zijn we ieder weekend samen’….. En nu zat ze daar, dolgelukkig een stoelmassage te ondergaan, enthousiast pratend door het gat van het hoofdkussen….. Mooi vak hoor, stoelmasseur!

0
Comments

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2020 Vitaal!