Deze week en volgende week ondersteunen we met onze stoelmassage en shiatsu massage de lancering van een nieuw parfum van Issey Miyake. De organisatie van dit evenement is in handen van de geurtovenaar Dimitri Weber uit België. Iedere avond weer weet hij de bezoekers te verassen met een professionele presentatie op de meest fraaie locaties van het land.

Een vorstelijke locatie

Deze week stond onder andere de locatie ‘Buitenplaats Amerongen’ op het programma…..
Een werkelijk vorstelijk onthaal! Na de verwelkoming met champagne en de presentatie in één van de bijgebouwen van het landgoed, werden de bezoekers de kasteeltuin ingeleid. In de zwoelte van de avondschemering werden de gasten via een door fakkels verlicht pad naar een fraai gevormde open tent in de kasteeltuin geleid, waaronder een luxe lounge ruimte was ingericht. Een wel zeer stijlvolle manier om alle dagelijkse besognes van de gasten buiten de tuinmuren te houden.

Ontspanning en welzijn

Het thema van die avond stond in het teken van ontspanning en welzijn…… De sfeer was werkelijk uniek. In de verlichting van tuinfakkels mochten wij de gasten behandelen met een massage. Naar keuze stoelmassage, een traditionele shiatsu massage op een futon in het gras, of een handmassage aan een massagetafel. Stelt u zich toch eens voor…..een shiatsu behandeling krijgen onder de sterrenhemel tussen twee fakkels op een matras op een warme zomeravond…….in een kasteeltuin.
Dat is nog eens ontspanning op hoog niveau!

0
Comments

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2020 Vitaal!