Stoelmassage Utrecht

Gezond en fit aan het werk

Stoelmassage op beurzen en evenementen

Tijdens een beurs, presentatie, of ander evenement in Utrecht ondersteunen onze stoelmasseurs met alle plezier de boodschap die u wilt uitdragen. Uitnodigend, stimulerend en laagdrempelig. Een of meerdere stoelmasseurs aan uw beursstand werken als een magneet. Het verhoogt – in moderne termen – uw contactratio. Vandaar dat er in de Jaarbeurs in Utrecht zo vaak stoelmassage te vinden is.

Stoelmassage in Utrecht

Onze opdrachtgevers in de regio Utrecht strekken zich uit over de driehoek Naarden – Nieuwegein – Amersfoort. Hiertoe behoren ICT bedrijven, consultancy bureau’s, overheidsinstellingen en medisch gerelateerde instanties en een aantal woningcorporaties. Daarnaast verlichten we ook regelmatig de lasten van leraren en verplegend personeel met stoelmassage in Utrecht.

Bedrijven in Utrecht en omgeving die de stoelmassages regelmatig aanbieden krijgen altijd hun vaste masseur. Dat schept vertrouwen en extra ontspanning. Een aantal van deze bedrijven biedt de massages al meerdere jaren aan. Waag de stap en laat ons vrijblijvend een aantal massages demonstreren.

shiatsu stoelmassage van de schouder

Klantwaardering

Voelt zich duidelijk beter na een massage: 97%
Duidelijke verbetering van rug, nek en schouderklachten: 90%
Meer ontspannen met hernieuwde energie: 94%
Meer bewust van zijn of haar werkhouding: 90%

Resultaten

Kwaliteitsscore massages: 9,1
Beoordeling van opdrachtgevers: 9.0
Logistiek & uitvoering: 9,5
Percentage van opdrachtgevers die ons voor langere tijd inhuren 80%

Wat kost stoelmassage in Utrecht?

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is stoelmassage in Utrecht en omstreken haalbaar voor ieder bedrijf. Tarieven zijn afhankelijk van de grootte en de frequentie van de opdracht.

Voor stoelmassage in Utrecht hanteren we een minimale afname van 12 standaard massages per masseur. Al ons werkmateriaal, inclusief massagestoelen, zijn bij de tarieven inbegrepen.

Wij verzorgen stoelmassage in Utrecht voor: