Stoelmassage Arnhem

Investeer in gezond personeel

Stoelmassage in Arnhem

Met een stoelmassage in Arnhem kun je op een effectieve manier je medewerkers een ontspanningsmoment aanbieden waardoor fysieke en mentale spanningsklachten verminderen. Dat kan eenmalig als beloning voor het behalen van een target, maar ook regelmatig waardoor de productiviteit en motivatie stijgt en werk-gerelateerde klachten aantoonbaar verminderen.


Onze masseurs geven met stoelmassage in Arnhem een verantwoorde invulling aan jullie vitaliteitsbeleid waardoor de medewerkers beter in hun vel komen te zitten. Het vermindert de werkdruk en verlaagt het verzuim, wat een positief effect heeft op jullie bedrijfsresultaat.

De stoelmasseur in Arnhem

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Arnhem. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Arnhem. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.

Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we – naast stoelmassage in Arnhem – met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Wat kost stoelmassage in Arnhem

Stoelmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de bruto kosten voor een 20 minuten durende massage vanaf €18,-


Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen die de overheid voor stoelmassage aanbiedt, liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan via de werkkostenregeling of via jullie ARBO plan. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klantwaardering

Voelt zich duidelijk beter na een massage: 97%
Duidelijke verbetering van rug, nek en schouderklachten: 90%
Meer ontspannen met hernieuwde energie: 94%
Meer bewust van zijn of haar werkhouding: 90%

Effectiviteit

Kwaliteitsscore massages: 9,1
Beoordeling van opdrachtgevers: 9.0
Logistiek & uitvoering: 9,5
Percentage van opdrachtgevers die ons voor langere tijd inhuren 80%

Tarieven stoelmassage

Contactformulier