Stoelmassage Arnhem

Investeer in gezond personeel

De stoelmasseur in Arnhem

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Arnhem. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Arnhem. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.

Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we – naast stoelmassage in Arnhem – met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Wat kost stoelmassage in Arnhem

Stoelmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage vanaf €18,-

Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen die de overheid voor stoelmassage aanbiedt, liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan via de werkkostenregeling of via jullie ARBO plan. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klantwaardering

Voelt zich duidelijk beter na een massage: 97%
Duidelijke verbetering van rug, nek en schouderklachten: 90%
Meer ontspannen met hernieuwde energie: 94%
Meer bewust van zijn of haar werkhouding: 90%

Effectiviteit

Kwaliteitsscore massages: 9,1
Beoordeling van opdrachtgevers: 9.0
Logistiek & uitvoering: 9,5
Percentage van opdrachtgevers die ons voor langere tijd inhuren 80%

Tarieven stoelmassage

Contactformulier

reCAPTCHA is required.