Stoelmassage Amersfoort

Stoelmassage in Amersfoort

Sinds de aanwijzing als groeikern vanaf 1970 en de vestiging van grote en kleine bedrijven is ook de populariteit van stoelmassage in Amersfoort flink toegenomen. De vraag naar stoelmassage in Amersfoort komt vooral van bedrijven waar veel beeldschermwerk wordt verricht.

De stoelmasseurs van Massage in Bedrijf zorgen dat bij een zittende of eenzijdige werkhouding, werkgerelateerde klachten  worden voorkomen. Daarnaast zorgt stoelmassage bij bedrijven in Amersfoort voor meer energie en motivatie onder de medewerkers. Met korte en betaalbare interventies dragen we met stoelmassage in Amersfoort bij aan het welzijn van de medewerkers.

De stoelmasseur in Amersfoort

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Amersfoort. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Amersfoort. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we – naast stoelmassage in Amersfoort – met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Wat kost stoelmassage in Amersfoort

Stoelmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer €18,-

Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen die de overheid voor stoelmassage aanbiedt, liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan via de werkkostenregeling of via jullie ARBO plan. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klantwaardering

Voelt zich duidelijk beter na een massage: 97%
Duidelijke verbetering van rug, nek en schouderklachten: 90%
Meer ontspannen met hernieuwde energie: 94%
Meer bewust van zijn of haar werkhouding: 90%

Resultaten

Kwaliteitsscore massages: 9,1
Beoordeling van opdrachtgevers: 9.0
Logistiek & uitvoering: 9,5
Percentage van opdrachtgevers die ons voor langere tijd inhuren 80%

Tarieven stoelmassage

Wij verzorgen stoelmassage in Amersfoort voor o.a.: