Shiatsu massage

Shiatsu massage
De ultieme vorm van bedrijfsmassage

Shiatsu op het werk

Lijkt het je vreemd zo languit op het werk….? Wacht maar totdat je een shiatsu massage hebt ondergaan. Bij onze vaste opdrachtgevers kiest maar liefst 70% van de deelnemers voor shiatsu massage op ‘de mat’.

Shiatsu massage geeft diepe ontspanning en stimuleert de circulatie van lichaamsenergie en bevordert zo het herstellend vermogen van het lichaam. Een conditie die je in optimale toestand als gezond en fit kunt omschrijven, wat in een drukke werkomgeving goed van pas komt.

Een shiatsu massage op de werkplek wordt traditioneel uitgevoerd op een Japans matras, de futon maar kan ook op de massagestoel worden gegeven. Dit afhankelijk van de plaats en de aard van de klachten.

Wat is shiatsu massage

Een shiatsu massage bestaat uit mobiliseren van gewrichten, strekking van spieren en druk van duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Ondenkbaar zo languit liggend op een futon op het werk? Voor de medewerkers van onze vaste opdrachtgevers de normaalste zaak, gezien het enthousiasme en de resultaten.

Shiatsu massage is vergelijkbaar met de behandeling van een fysio- / manueel therapeut. Klachten verdwijnen en worden voorkomen. Bij een shiatsu massage worden behalve het bovenste deel van het lichaam, ook de onderrug, het bekken en de onderste ledematen behandeld.

Een behandeling met een sterk therapeutisch en ontspannend effect. Shiatsu massage is onderdeel van ons Premium Pakket.

Shiatsu massage op de massagestoel

Shiatsu massage kan ook op de massagestoel worden uitgevoerd wat de behandeling in de werkomgeving vergemakkelijkt. Shiatsu stoelmassage is therapeutisch het sterkere broertje van de meer algemene stoelmassage wat voornamelijk een preventief karakter heeft.

De shiatsu massages op de massagestoel zijn vergelijkbaar met die van de fysio- en manueel-therapeut. Bij zowel shiatsu massage op de futon als op de massagestoel wordt gebruikgemaakt van acupressuur.

De behandelingen duren naar keuze 20, 25 of 30 minuten en worden door de kleren heen gegeven. Ook bij shiatsu massage staat laagdrempeligheid centraal.

Afhankelijk van het klachtenpatroon kan worden gekozen voor shiatsu massage op de massagestoel (bijvoorbeeld bij nek- en schouderklachten) of shiatsu massage op de futon (bijvoorbeeld bij lage rugklachten). In onze praktijk kiest 60-70 % van de medewerkers voor de shiatsu massage op de futon.

bedrijfsmasseur

Shiatsu massage op de futon

Wil je meer weten hoe bij bedrijven de shiatsu massages op de futon in zijn werk gaan? Lees er meer over op de pagina wat is shiatsu massage op ons weblog. Hier is ook een demonstratievideo te zien.


Wil je zelf ervaren wat een shiatsu massage met je doet? Ervaar de voordelen van een behandeling tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Shiatsu op de futon

Tarieven shiatsu massage

Wij verzorgen shiatsu massage bij: