Ziekteverzuim en preventie

Investeer in het welzijn van je personeel

Zo gaan we te werk

Onze diensten sluiten perfect aan bij jullie vitaliteit- en preventie-programma. Het zijn vaak de meest prestatiegerichte medewerkers die vatbaar zijn voor werkgerelateerde klachten. Kortom, die medewerkers waar een organisatie grote waarde aan hecht.
Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal. Bedrijfsmassage zorgt dat jullie medewerkers beter in hun vel komen te zitten.

Tijdig signaleren

Werkgerelateerde klachten ontstaan sluipend en zijn hardnekkig. Onze stoelmasseurs signaleren deze klachten in een vroeg stadium en zetten gerichte massagetherapie en adviezen in, wat verzuim, tijd en problemen bespaart. Massage in Bedrijf werkt! Stoelmassage en onze extra diensten zijn een effectieve ondersteuning in terugdringing van werkgerelateerde klachten en ziekteverzuim.

Preventief en curatief

Naast het preventieve effect van massage, behandelen onze masseurs ook bestaande klachten van medewerkers. Hierin gaan we een stap verder dan andere bedrijfsmassage aanbieders. Stoelmassage is een beloning voor jou en je collega’s. Dankzij massage functioneren mens en organisatie beter!
Dankzij fiscaal voordeel wordt ook nog eens tegemoet gekomen in de kosten van onze diensten. Neem vrijblijvend contact met op, we informeren je graag!

bedrijfsmassage

Onze diensten

– Verzorgen van preventieve massages

– Verzorgen van therapeutische massages bij klachten

– Adviseren in therapeutische oefeningen om klachten te verbeteren

– Ergonomisch advies voor een optimale werkhouding en werkplek

– Advies en verwijzing naar arts op therapeut

– Advies en voorlichting over voeding en vitaliteit