Wie zijn wij?

De masseurs van Massage in Bedrijf

Onze start

Eind negentiger jaren, in het prille begin als eenmanszaak, volgde de eerste uitbreiding via mond tot mond reclame. Enthousiasme van werknemers en werkgevers zorgden voor de eerste expansie.

Door het creëren van meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen. Met vijftien vaste medewerkers en een dubbel aantal freelancers.

Kennis en ervaring

Samengevat bieden wij bedrijven een toename van welzijn, werkplezier en vitaliteit op de werkvloer.
Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal.
Ons doel is dat werknemers goed in hun zitten en blijven presteren. Dat doen we best aardig al zeggen we het zelf.
U kunt dat bij onze klantbeoordelingen nalezen, onderaan deze pagina.

Een up-to-date team

We zijn allemaal geschoold op HBO niveau met gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
En ervaring zorgt voor kwaliteit. Door regelmatige intervisie, bijscholing en halfjaarlijkse enquêtes bij vaste opdrachtgevers houden we onszelf scherp. Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolg door onze mensen op kantoor, gevestigd in onze fijne stad Leiden.

Onze social return

Ons werk is ontzettend leuk om te doen. Intensief contact met mensen en deze fysiek, mentaal en soms ook emotioneel een duwtje in de rug geven, is het mooiste vak wat er is.
Voor een aantal goede doelen werken we kosteloos, gewoon omdat het leuk is om iets bij te dragen zonder het eeuwige ‘voor wat hoort wat’. En jaarlijks doen we een schenking aan een ecologisch initiatief in Zuid Frankrijk, wat goed is voor het milieu.

Trouwe klanten

We verzorgen met alle plezier eenmalig opdrachten, bijvoorbeeld als incentive om de medewerkers te belonen. Bij de meeste van onze opdrachtgevers (80%) hebben we langlopende opdrachten met een gemiddelde looptijd van vijf à zes jaar.

 

Maar vrees niet, jullie kunnen bij ons altijd uitstappen wanneer je maar wilt. Met slechts een opzegtermijn van twee maanden zegt de veelal langdurige samenwerking met onze klanten voldoende over het rendement, de voordelen en de kwaliteit van onze diensten.

We werken o.a. in opdracht voor:

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Nieuwsgierig wat we voor jullie bedrijf kunnen betekenen?
Een van onze masseurs komt vrijblijvend langs voor een demonstratie en kennismakingsgesprek.

Telefonisch contact kan natuurlijk ook. Bel 071-7507020