Wie zijn wij?

Irene Pot

Irene Pot – regio Leeuwarden

Als voormalig communicatiedeskundige werkt Irene nu als shiatsu-therapeut in haar praktijk in Leeuwarden en geeft stoelmassages bij diverse bedrijven in Friesland. Ze verdiept zich in gezondheid en natuurlijke geneeswijzen, voeding, meditatie, yoga en persoonlijke groei. Daarnaast geniet ze volop van haar gezin met 2 jonge kinderen.

Jasper Drent

Jasper Drent – regio Amersfoort

Jasper is van origine cultureel antropoloog maar bleek meer een handen- dan een hoofdmens. Dol op yoga, dans en met vrienden drummen in de natuur. ’s ochtends doucht hij ijskoud totdat hij gaat tintelen of – nog liever – zwemt hij in de zee als het daar eigenlijk te koud voor is!

Heleen de Koeijer

Heleen de Koeijer – regio Arnhem

 Heleen is shiatsu therapeut en zeer gesteld op een Bourgondisch leven. Ze vertoeft graag in en om de rivieren en heeft een passie voor portret- en modeltekenen. Heleen is geïnteresseerd in de mens en de kwantum- en metafysica. Logisch dat je dan masseur van beroep wordt.

Arjan van Mulligen

Arjan van Mulligen – regio Amsterdam

Arjan is de apetrotse vader van 2 kids en zijn belangrijkste interesses zijn Martial Arts waaronder Tai Chi. Zo ook traditionele Chinese geneeskunde en het Taoïsme. Naast zijn privé-praktijk in Amsterdam geeft hij al jaren shiatsu- en stoelmassages bij diverse bedrijven.

natalie carnier

Natalie Carnier – regio Den Haag

Natalie is shiatsu-therapeut en reist graag! Daarnaast verdiept ze zich in meditatie, yoga, voeding en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt haar bewuster, energieker en gezonder te leven. Voor haar is er niets mooier om dit aan cliënten en mensen op het werk door te geven. Haar credo; ‘het leven is om van te genieten!’

Remco de Wit

Remco de Wit – regio Leiden

Remco startte Massage in Bedrijf 20 jaar geleden en met succes. Na een gedegen shiatsu-opleiding creëerde hij een geheel eigen stijl en werkwijze waarmee hij al snel diverse bedrijven en masseurs aan zich wist te binden.  Hij geeft les aan de masseurs, beheert onze financiën en masseert volop.

Versie 4

Esther Dekker – regio Amsterdam

Esther is een allround masseur die klanten goed aanvoelt en daardoor altijd een massage op maat geeft. Ze heeft veel plezier in haar werk en dat voel je. In haar vrije tijd tuiniert en klust ze, doet yoga, danst en studeert Jungiaanse psychologie.

Hans Planje

Hans Planje – regio Leiden

Hans heeft jaren als freelancer voor Massage in Bedrijf gewerkt en is sinds 2010 partner. Naast massage-opdrachten doet hij de planning en acquisitie voor de firma. De afwisseling van masseren en de logistieke organisatie is voor hem dé ideale combinatie.

Onze start

Eind negentiger jaren volgde de eerste uitbreiding van het bedrijf van oprichter Remco de Wit via mond tot mond reclame. Enthousiasme van werknemers en werkgevers zorgden voor de eerste expansie.

Door het creëren van meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel is zijn bedrijf met de hulp van zakenpartner Hans Planje uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen. Met twintig vaste masseurs en een flink aantal freelancers.

Trouwe klanten

We verzorgen met alle plezier eenmalig opdrachten, bijvoorbeeld als incentive om de medewerkers te belonen. Bij de meeste van onze opdrachtgevers (80%) hebben we langlopende opdrachten met een gemiddelde looptijd van vijf à zes jaar.

Maar vrees niet, jullie kunnen bij ons altijd uitstappen wanneer je maar wilt. Met slechts een opzegtermijn van twee maanden zegt de veelal langdurige samenwerking met onze klanten voldoende over het rendement, de voordelen en de kwaliteit van onze diensten.

Raymond Tieland

Raymond Tieland – regio Utrecht

Raymond is een fijne collega en vol humor. Op sportief vlak regelmatig te vinden op de squashbaan. Hij maakt het liefst lange wandelingen in de natuur samen met zijn Golden Retriever. Raymond zingt graag als hij onder de douche staat. Hij heeft een lieve vriendin en 2 kids waarmee hij het fijn vindt om dingen te ondernemen.

Swanica Bergsma

Swanica Bergsma – regio Amersfoort

Swanica masseert al zo’n 18 jaar met veel plezier. Afwisseling en bijna elke dag een andere werkplek houdt haar fris en fruitig en daar slaat ze de spijker mee op de kop. Verder houdt ze van lekker veel lezen, stedentripjes en alles met caramel!”.

Veselina Belezkhova

Veselina Belezkhova – regio Den Haag

Veselina is shiatsu- en voetreflexzone-therapeute, docent Qi Gong, Yoga en Do-In en ze masseert met hart en ziel. Samen met vrienden, familie en collega’s op stap vindt ze gezellig. Ze houdt van muziek en lekker koken. Mensen, reizen, muziek en de natuur zijn haar inspiratie.

Cora van Doesum

Cora van Doesum – regio Arnhem – Nijmegen

Uit eigen ervaring weet Cora dat je niet gemaakt bent om langdurig te zitten met je ogen en gedachten 70 cm verderop. Ze crosst met veel plezier ’t land door met haar massagestoel. Daarnaast heeft Cora een shiatsu-praktijk in Doesburg. Ze blijft fit door bikram-yoga, pilates en lekker buiten zijn, wandelend, joggend en (rol)schaatsend.

Hellen Drooger – regio Amsterdam

Hellen heeft vaak ‘windje mee’ zoals ze zelf zegt. Opgewekt en snel van geest houdt ze van het leven. Naast shiatsu-therapeut en stoelmasseur is Hellen yogadocent en weet ze ook haar weg in de Japanse acupunctuur. Met al haar creativiteit heeft ze twee prachtige zoons op de wereld gezet.

Mirjam Altena

Mirjam Altena – regio Rotterdam

Na een carrière in de zorg besloot Mirjam het roer om te gooien en fulltime aan de slag te gaan als masseur. Als ze niet masseert bij bedrijven of in haar praktijk dan is ze bezig met tekenen, schilderen en sieraden maken. En ze is dol op stedentrips. Haar motto’s: ‘doe waar je gelukkig van wordt ’ en ‘je bent nooit uitgeleerd’!

Frank Theijsmeijer

Frank Theijsmeijer – regio Den Haag

Frank brengt rebalancing- en shiatsu-massage samen in zijn stoelmassages. Hij laat je ervaren hoe je weer relaxed en goed in je lijf kan zitten. Frank geniet van de zee, de eilanden, dansen en lekker eten met leuke mensen.

Ashwen Dhoekie

Ashwen Doekhie – regio Rotterdam

Als jongeman stond Ashwen voor de keuze; word ik fysiotherapeut of accountant? Het werd een studie bedrijfseconomie en jaren later – na een massage-opleiding – beheerst hij beide beroepen en masseert naar hartelust bij diverse bedrijven. Het geeft hem enorme voldoening als mensen zich na een massage herboren voelen.

Kennis en ervaring

Samengevat bieden wij bedrijven een toename van welzijn, werkplezier en vitaliteit op de werkvloer.
Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal.
Ons doel is dat werknemers goed in hun zitten en blijven presteren. Dat doen we best aardig al zeggen we het zelf.
U kunt dat bij onze klantbeoordelingen nalezen, onderaan deze pagina.

Een up-to-date team

We zijn allemaal geschoold op HBO niveau met gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
En ervaring zorgt voor kwaliteit. Door regelmatige intervisie, bijscholing en halfjaarlijkse enquêtes bij vaste opdrachtgevers houden we onszelf scherp. Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolg door onze mensen op kantoor, gevestigd in onze fijne stad Leiden.

Onze social return

Ons werk is ontzettend leuk om te doen. Intensief contact met mensen en deze fysiek, mentaal en soms ook emotioneel een duwtje in de rug geven, is het mooiste vak wat er is.
Voor een aantal goede doelen werken we kosteloos, gewoon omdat het leuk is om iets bij te dragen zonder het eeuwige ‘voor wat hoort wat’. En jaarlijks doen we een schenking aan een ecologisch initiatief in Zuid Frankrijk, wat goed is voor het milieu.

Mala Birute

Mala Birute Kubiliute – regio Amsterdam

Birute komt oorspronkelijk uit Litouwen. In 2004 verhuisde ze naar Amsterdam waar ze in 2012 afstudeerde op de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu Amsterdam. Ze heeft haar eigen praktijk (shiatsunoord.nl) en is gediplomeerd in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en Japanse acupunctuur.

Anja Verhoeven

Anja Verhoeven – regio Dordrecht / Breda

Anja begon haar werk vanuit haar Indisch / Chinese roots. Van jongs af aan werd er bij haar thuis gemasseerd. De nek van haar ouders masseren of over iemands rug lopen was de normaalste zaak. Anja runt een massagepraktijk in Giessenburg en met haar Indo-power en pittige pitjit-massages werkt ze ook graag voor Massage in Bedrijf.

Bram de Wit

Bram de Wit – regio Amsterdam

Bram zijn interesse ligt bij de juiste balans tussen voeding en verzorging van lichaam en geest. Hij is naast masseur meditatie-trainer en een gepassioneerd wielrenner. In 2012 heeft hij zijn diploma voor de opleiding tot klassiek masseur en stoelmasseur behaald en is hier met veel plezier actief in. (bramdewit.com)

Anita Knippels

Anita Knippels – regio Midden Brabant

Anita is een Tilburgse in hart en nieren. Naast haar praktijk in haar prachtige achtertuin masseert ze graag bij bedrijven en doet ze vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten. Als ze niet masseert dan trekt ze er graag op uit met haar hond. Haar heimelijke passie is zingen; liefst ‘good ol’ time country music’.

Marian Stijnman – regio Zwolle

Marian werkt, naast haar praktijk voor holistische massage, als stoelmasseur bij diverse bedrijven. Tijdens haar stoelmassages zet ze al haar kennis in om je dat te geven wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Ze wandelt graag in de natuur en geniet volop van haar kleinkinderen.

Monique Keuper

Monique Keuper – regio Amsterdam

Na jaren actief in het bedrijfsleven wilde Monique met haar handen aan de slag. Na een beroepsopleiding shiatsu runt ze een praktijk in Landsmeer (moniquekeuper.nl) en is ze actief als bedrijfsmasseur. Monique heeft een fascinatie voor beweging, bewustzijn, lichaam en geest. Vandaar haar hobby’s; yoga, wandelen, lezen en cello spelen.

Wytske Zaal

Wytske Zaal – regio Leeuwarden

Wytske verruilde recent het Brabantse Eindhoven voor de rust van Friesland waar ze haar shiatsu-praktijk weer opbouwt. In haar praktijk ziet ze de positieve uitwerking van shiatsu op de gezondheid. En dat geldt ook voor de stoelmassages die ze verzorgt bij bedrijven.

Graziella Moriceau

Graziella Moriceau – regio Den Haag

Graziella is van origine Française en dat merk je – naast haar accent – aan haar pittigheid. Leergierig, sociaal en gemotiveerd als ze is, masseert ze bij diverse bedrijven met als motivatie; mensen bewuster maken van hun gezondheid. In haar vrije tijd sport ze graag en kijkt graag geschiedkundige documentaires.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Nieuwsgierig wat onze masseurs voor jullie bedrijf kunnen betekenen?
Een van ons komt vrijblijvend langs voor een demonstratie en kennismakingsgesprek.