Wie we zijn?

Onze start

Eind negentiger jaren volgde de eerste uitbreiding van ons bedrijf – heel ouderwets – via mond tot mond reclame. Enthousiasme van werknemers en werkgevers zorgden destijds voor de eerste expansie. Door het creëren van meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel is Massage in Bedrijf uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen. Met dertig vaste masseurs en een flink aantal freelancers.

500.000+ massages

We verzorgen met alle plezier eenmalig opdrachten, bijvoorbeeld als incentive om de medewerkers te belonen. Bij de meeste van onze opdrachtgevers (80%) hebben we langlopende opdrachten met een gemiddelde looptijd van vijf à zes jaar. Maar vrees niet, jullie kunnen bij ons altijd uitstappen. Met een opzegtermijn van slechts twee maanden zegt de veelal langdurige samenwerking met onze klanten voldoende over het rendement, de voordelen en het enthousiasme voor onze diensten.

Mogen we ons even voorstellen?

Matthijs van Brakel

Regio Almere

Matthijs woonde 7 jaar in Japan en studeerde daar Seitai en Yumeiho, hele oude Japanse massagevormen. Terug in Nederland volgde hij een beroepsopleiding Shiatsu en doet bedrijfsmassages en werkplekonderzoek. Drie kernwoorden die Matthijs karakteriseren; discipline, loyaliteit en authenticiteit.

Terri van Tilburg

Regio Amersfoort en Amsterdam

Terri zit ruim 20 jaar in het massagevak en is altijd geïnteresseerd om iets nieuws te leren op diverse vlakken. Ze is dol op dieren en zal altijd proberen om zelfs een mug of een vlieg te redden!
Het liefst wilde ze dierenredder worden maar besloot uiteindelijk om met toewijding & aandacht zich te richten op de mensen die ze onder handen krijgt.

Jasper Drent

Regio Amersfoort

Jasper is van origine cultureel antropoloog maar bleek meer een handen- dan een hoofdmens. Dol op yoga, dans en met vrienden drummen in de natuur. ’s ochtends doucht hij ijskoud totdat hij gaat tintelen of – nog liever – zwemt hij in de zee als het daar eigenlijk te koud voor is!

Swanica Bergsma

Regio Amersfoort

Swanica masseert al zo’n 18 jaar met veel plezier. Afwisseling en bijna elke dag een andere werkplek houdt haar fris en fruitig en daar slaat ze de spijker mee op de kop. Verder houdt ze van lekker veel lezen, stedentripjes en alles met caramel!”.

Arjan van Mulligen

Regio Amsterdam​

Arjan is de apetrotse vader van 2 kids en zijn belangrijkste interesses zijn Martial Arts waaronder Tai Chi. Zo ook traditionele Chinese geneeskunde en het Taoïsme. Naast zijn privé-praktijk in Amsterdam geeft hij al jaren shiatsu- en stoelmassages bij diverse bedrijven.

Bram de Wit

Regio Amsterdam

Bram zijn interesse ligt bij de juiste balans tussen voeding en verzorging van lichaam en geest. Hij is naast masseur meditatie-trainer en een gepassioneerd wielrenner. In 2012 heeft hij zijn diploma voor de opleiding tot klassiek masseur en stoelmasseur behaald en is hier met veel plezier actief in. (bramdewit.com)

Esther Dekker

Regio Amsterdam​

Esther is een allround masseur die klanten goed aanvoelt en daardoor altijd een massage op maat geeft. Ze heeft veel plezier in haar werk en dat voel je. In haar vrije tijd tuiniert en klust ze, doet yoga, danst en studeert Jungiaanse psychologie.

Hellen Drooger

Regio Amsterdam​

Hellen heeft vaak ‘windje mee’ zoals ze zelf zegt. Opgewekt en snel van geest houdt ze van het leven. Naast shiatsu-therapeut en stoelmasseur is Hellen yogadocent en weet ze ook haar weg in de Japanse acupunctuur. Met al haar creativiteit heeft ze twee prachtige zoons op de wereld gezet.

Mala Birute Kubiliute

Regio Amsterdam​

Birute komt oorspronkelijk uit Litouwen. In 2004 verhuisde ze naar Amsterdam waar ze in 2012 afstudeerde op de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu Amsterdam. Ze heeft haar eigen praktijk (shiatsunoord.nl) en is gediplomeerd in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en Japanse acupunctuur.

Monique Keuper

Regio Amsterdam

Na jaren actief in het bedrijfsleven wilde Monique met haar handen aan de slag. Na een beroepsopleiding shiatsu runt ze een praktijk in Landsmeer (moniquekeuper.nl) en is ze actief als bedrijfsmasseur. Monique heeft een fascinatie voor beweging, bewustzijn, lichaam en geest. Vandaar haar hobby’s; yoga, wandelen, lezen en cello spelen.

Ramona Capilitan

Regio Amsterdam​

Ramona masseert met veel plezier bij diverse bedrijven, op evenementen in binnen- en buitenland en in haar praktijk in Amstelveen. Tijdens haar massages neemt ze je mee op reis, waarna je als herboren ontwaakt. Namasté.

Cora van Doesum

Regio Arnhem / Nijmegen

Uit eigen ervaring weet Cora dat je niet gemaakt bent om langdurig te zitten met je ogen en gedachten 70 cm verderop. Ze crosst met veel plezier ’t land door met haar massagestoel. Daarnaast heeft Cora een shiatsu-praktijk in Doesburg. Ze blijft fit door bikram-yoga, pilates en lekker buiten zijn, wandelend, joggend en (rol)schaatsend.

Heleen de Koeijer

Regio Arnhem / Nijmegen

Heleen is shiatsu therapeut en zeer gesteld op een Bourgondisch leven. Ze vertoeft graag in en om de rivieren en heeft een passie voor portret- en modeltekenen. Heleen is geïnteresseerd in de mens en de kwantum- en metafysica. Logisch dat je dan masseur van beroep wordt.

Natalie de Vreede

Regio Delft

Nathalie is shiatsu- en ademtherapeut en daarnaast bedrijfsmasseur in regio Zuid Holland. Ze heeft heel veel hobby’s en koken is haar grote passie! Ook haar werk doe ze met veel energie. Haar dag is nooit hetzelfde en dat maakt haar werk heel speciaal.
‘Love it! ♡’ zegt ze vaak : )

Jacky Bekers

Regio Den Bosch

Jacky was in een vorig leven adviseur op milieugebied en masseert al heel wat jaartjes o.a. bij bedrijven. Ze heeft twee bijna volwassen kids en een massagepraktijk op een toplocatie in het bourgondische Den Bosch. Ze houdt van de goede dingen van het leven en is dol op wandelen, theater, film, terrasjes en lekker uit eten.

Graziella Moriceau

Regio Den Haag

Graziella is van origine Française en dat merk je – naast haar accent – aan haar pittigheid. Leergierig, sociaal en gemotiveerd als ze is, masseert ze bij diverse bedrijven met als motivatie; mensen bewuster maken van hun gezondheid. In haar vrije tijd sport ze graag en kijkt graag geschiedkundige documentaires.

Natalie Carnier

Regio Den Haag

Natalie is shiatsu-therapeut en reist graag! Daarnaast verdiept ze zich in meditatie, yoga, voeding en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt haar bewuster, energieker en gezonder te leven. Voor haar is er niets mooier om dit aan cliënten en mensen op het werk door te geven. Haar credo; ‘het leven is om van te genieten!’

Tamara Voermans

Regio Den Haag

Tijdens haar drukke bestaan als bedrijfsjurist kwam Tamara in contact met shiatsu therapie vanwege diverse klachten. Door het succes van de behandelingen was haar interesse gewekt en besloot ze de 4-jarige opleiding te doen. Haar baan als jurist heeft ze ingeruild voor shiatsu therapeut. In haar praktijk en bij bedrijven.

Frank Theijsmeijer

Regio Den Haag

Frank brengt rebalancing- en shiatsu-massage samen in zijn stoelmassages. Hij laat je ervaren hoe je weer relaxed en goed in je lijf kan zitten. Frank geniet van de zee, de eilanden, dansen en lekker eten met leuke mensen.

Veselina Belezkhova

Regio Den Haag

Veselina is shiatsu- en voetreflexzone-therapeute, docent Qi Gong, Yoga en Do-In en ze masseert met hart en ziel. Samen met vrienden, familie en collega’s op stap vindt ze gezellig. Ze houdt van muziek en lekker koken. Mensen, reizen, muziek en de natuur zijn haar inspiratie.

Anja Verhoeven

Regio Dordrecht / Breda

Anja begon haar werk vanuit haar Indisch / Chinese roots. Van jongs af aan werd er bij haar thuis gemasseerd. De nek van haar ouders masseren of over iemands rug lopen was de normaalste zaak. Anja runt een massagepraktijk in Giessenburg en met haar Indo-power en pittige pitjit-massages werkt ze ook graag voor Massage in Bedrijf.

Wytske Zaal

Regio Leeuwarden

Wytske verruilde recent het Brabantse Eindhoven voor de rust van Friesland waar ze haar shiatsu-praktijk weer opbouwt. In haar praktijk ziet ze de positieve uitwerking van shiatsu op de gezondheid. En dat geldt ook voor de stoelmassages die ze verzorgt bij bedrijven.

Irene Pot

Regio Leeuwarden

Als voormalig communicatiedeskundige werkt Irene nu als shiatsu-therapeut in haar praktijk in Leeuwarden en geeft stoelmassages bij diverse bedrijven in Friesland. Ze verdiept zich in gezondheid en natuurlijke geneeswijzen, voeding, meditatie, yoga en persoonlijke groei. Daarnaast geniet ze volop van haar gezin met 2 jonge kinderen.

Hans Planje

Regio Leiden

Hans heeft jaren als freelancer voor Massage in Bedrijf gewerkt en is sinds 2010 partner. Naast massage-opdrachten doet hij de planning en acquisitie voor de firma. De afwisseling van masseren en de logistieke organisatie is voor hem dé ideale combinatie. Zijn hobby? Lekker in de natuur zijn.

Mariska Broekhuizen

Regio Leiden

Mariska barst van de energie en masseren doet ze met passie en plezier. Ze voelt de mensen die ze onder handen heeft feilloos aan. Ook Mariska heeft naast haar bedrijfsmassagewerk een eigen praktijk en ze doceert kindermassage. Ze doet veel aan yoga, sport en lekker buiten zijn. Ze geniet van haar gezin waar ze ontzettend trots op is.

Remco de Wit

Regio Leiden

Remco startte Massage in Bedrijf 20 jaar geleden en met succes. Na een gedegen shiatsu-opleiding creëerde hij een geheel eigen stijl en werkwijze waarmee hij al snel diverse bedrijven en masseurs aan zich wist te binden.  Hij geeft les aan de masseurs, beheert onze financiën en masseert volop.

Bea Vis

Regio Rotterdam / Breda

Bea is een van onze nieuwe aanwinsten in ons team. Wij noemen dat aanstormend talent. Ze heeft keiveel humor, is energiek en super-enthousiast. Een Brabantse met het hart op de juiste plek. En samen met twee kleine kids weet ze het massagewerk toch maar mooi te combineren.

Sandra Major

Regio Rotterdam / Breda

Daar waar veel sollicitanten pronken met hun diploma’s, deed Sandra dat slechts met een paar regels in gebroken Nederlands wat ons nieuwsgierig maakte. Na haar proefmassage waren we direct verkocht. Wat een power, wat een Top massage! Het zal vast met haar Hongaarse roots te maken hebben.

Ashwen Doekhie

Regio Rotterdam

Als jongeman stond Ashwen voor de keuze; word ik fysiotherapeut of accountant? Het werd een studie bedrijfseconomie en jaren later – na een massage-opleiding – beheerst hij beide beroepen en masseert naar hartelust bij diverse bedrijven. Het geeft hem enorme voldoening als mensen zich na een massage herboren voelen.

Mirjam Altena

Regio Rotterdam

Na een carrière in de zorg besloot Mirjam het roer om te gooien en fulltime aan de slag te gaan als masseur. Als ze niet masseert bij bedrijven of in haar praktijk dan is ze bezig met tekenen, schilderen en sieraden maken. En ze is dol op stedentrips. Haar motto’s: ‘doe waar je gelukkig van wordt ’ en ‘je bent nooit uitgeleerd’!

Raymond Tieland

Regio Utrecht

Raymond is een fijne collega en vol humor. Op sportief vlak regelmatig te vinden op de squashbaan. Hij maakt het liefst lange wandelingen in de natuur samen met zijn Golden Retriever. Raymond zingt graag als hij onder de douche staat. Hij heeft een lieve vriendin en 2 kids waarmee hij het fijn vindt om dingen te ondernemen.

Anita Knippels

Regio Tilburg

Anita is een Tilburgse in hart en nieren. Naast haar praktijk in haar prachtige achtertuin masseert ze graag bij bedrijven en doet ze vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten. Als ze niet masseert dan trekt ze er graag op uit met haar hond. Haar heimelijke passie is zingen; liefst ‘good ol’ time country music’.

Ali Farhadi - de Vries

Regio Zwolle

Ali is getrouwd met zijn vrouw Renate en samen hebben ze twee heerlijke kids. Naast zijn praktijk in Zwolle werkt hij voor Massage in bedrijf bij diverse opdrachtgevers. Ali zit pas sinds een aantal jaar in het massagevak en hij vindt het ge-wel-dig om te doen.

Marian Stijnman

Regio Zwolle

Marian werkt, naast haar praktijk voor holistische massage, als stoelmasseur bij diverse bedrijven. Tijdens haar stoelmassages zet ze al haar kennis in om je dat te geven wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Ze wandelt graag in de natuur en geniet volop van haar kleinkinderen.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Nieuwsgierig wat onze masseurs voor jullie bedrijf kunnen betekenen?
Een van ons komt vrijblijvend langs voor een demonstratie en kennismakingsgesprek.

Kennis en ervaring

Samengevat bieden wij bedrijven een toename van welzijn, werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal.
Ons doel is dat werknemers goed in hun zitten en blijven presteren. Dat doen we best aardig al zeggen we het zelf. U kunt dat bij onze klantbeoordelingen nalezen, onderaan deze pagina.

Een up-to-date team

We zijn allemaal geschoold op HBO niveau met gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
En ervaring zorgt voor kwaliteit. Door regelmatige intervisie, bijscholing en halfjaarlijkse enquêtes bij vaste opdrachtgevers houden we onszelf scherp. Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolg door onze mensen op kantoor, gevestigd in onze fijne stad Leiden.

Onze social return

Ons werk is ontzettend leuk om te doen. Intensief contact met mensen en deze fysiek, mentaal en soms ook emotioneel een duwtje in de rug geven, is het mooiste vak wat er is.
Voor een aantal goede doelen werken we kosteloos, gewoon omdat het leuk is om iets bij te dragen zonder het eeuwige ‘voor wat hoort wat’. En jaarlijks doen we een schenking aan een ecologisch initiatief in Zuid Frankrijk, wat goed is voor het milieu.