Maand van de demonstraties

stoelmassage 30-10-15 De maand oktober was voor ons de maand van de stoelmassage-demonstraties. Diverse bedrijven die een offerte hadden aangevraagd wilden het naadje van de kous weten door onze massages eerst uit te proberen. Een slimme keus want ondanks alle documentatie die wij opsturen, blijft voor veel bedrijven massage op het werk een abstract begrip. Sterker nog, men heeft er wel een beeld bij maar geen idee van de impact en het effect van de massages. Ook onze adviezen over werkhouding en praktische tips over de juiste afstelling van de werkplek wekken vaak de nodige verbazing. Zeker omdat ze vaak in verband staan met het ontstaan van veel klachten. Vraagt u een offerte aan? Laat u verrassen en overtuigen door middel van een demonstratie.

Dag van de leraar

dag-van-de-leraar 5-10-15 De dag van de leraar staat voor ons synoniem voor leraren masseren. Steeds meer directeuren gunnen hun leraren een verkwikkende massage want het vak brengt zo zijn spanningen met zich mee. Dit jaar hebben we maar liefst op zes verschillende scholen gewerkt, zowel op basisscholen als op het voortgezet onderwijs. Na deze Dag van de leraar verdienen leraren naar onze mening wekelijks een goede massage want de werkdruk voor leraren wordt vaak onderschat door het idee dat ze vaak vakantie hebben. Veeleisende ouders, de wisselende normen vanuit de overheid en de vele rapportages die over de leerlingen moeten worden gemaakt samen met het grote verschil in niveau in vooral het basisonderwijs zorgen voor behoorlijk gespannen schouders. Vaak meer dan de gemiddelde medewerker die de hele dag achter het beeldscherm zit. We hebben flink wat leraren onder handen kunnen nemen op de dag van de leraar en de reacties waren enorm positief. Veel blije en ontspannen gezichten na de massages, waar wij op onze beurt ook weer blij van worden.

Coureurs masseren

Lybia Rally 20-9-2015 De directeur van een opdrachtgever is een fervent rallyrijder. Maar dan niet van het niveau tulpenrally – in fraai gerestaureerde oldtimers over gebaande paden – maar van het niveau Parijs-Dakar; topsport dus. De eerste kennismaking met onze massages had de directeur dit voorjaar, vlak nadat hij de Lybia Rally had gereden. Na 7 dagen stuiteren en afzien in de woestijn over een traject van een paar duizend kilometer was een shiatsu massage geen overbodige luxe en een welkome ‘boost’ voor zijn verbruikte energie. De directeur is inmiddels overtuigd van het effect van onze massages en heeft het verzoek neergelegd of onze masseur tijdens de editie van de Lybia Rally 2016 meereist naar Marokko om de deelnemers van de rally te masseren… Jullie kunnen het antwoord vast raden : )

Kunst & Ambacht

steenhouwer 14-9-2015 Dit jaar de open monumentendagen bezocht? Dit jaar is er op de open monumentendagen aandacht besteed aan het belang van goede ambachtslieden. In de stad Leiden, waar wij gevestigd zijn, staan maar liefst 3000 rijks- en gemeentelijke monumenten die door een leger vakmensen in topconditie worden gehouden. De monumentendagen waren dit jaar daarom een ode aan alle ambachtslieden waaronder de restauratie steenhouwers van de Leidse firma BamBam. Rond de werkplaats die voor de maar liefst 1400 bezoekers was opengesteld kon men hun noeste arbeid aanschouwen. Een prachtig vak! Een leuk initiatief van de steenhouwers; De bezoekers konden aan den lijve kennismaken met een verkwikkende stoelmassage van Massage in Bedrijf.

Optimisme

optimisme 7-9-2015 Ondanks ellende over oorlog en vluchtelingen wordt er door de media de laatste tijd ook positief nieuws ingefluisterd. De economie trekt weer aan. En verdraaid, ook in onze branche is dat merkbaar. Bedrijven durven weer te investeren en de koopkracht van vlijtige Nederlanders neemt weer toe. De laatste drie maanden is er bij ons een opvallende stijging te zien in het aantal offerteaanvragen voor stoelmassage bij bedrijven. Er komt blijkbaar weer wat spek op de botten van de werkgevers. De afgelopen weken mochten we een ICT bedrijf uit Beverwijk en een ICT bedrijf uit Hilversum als nieuwe vaste klanten verwelkomen. Nu nog de rest van de offertes binnenhalen, want na een dag proefdraaien zijn werkgevers bij het zien van de reacties van de medewerkers meestal verkocht.

Vakantiedrukte

ongeval 5-8-2015 En terwijl het volop zomer is en heel veel Nederlanders op vakantie zijn is het voor bepaalde branches in deze periode topsport! Of we de werkdruk bij de medewerkers van de afdeling medische- en reishulpverlening van een grote zorgverzekeraar konden verlichten. Voor tachtig medewerkers die dagelijks honderden telefoongesprekken voeren en oplossingen bieden voor mensen in het buitenland die om wat voor reden dan ook zijn gestrand. En dat 24/7 zeven dagen per week. Geen overbodige luxe om in deze bedrijvigheid met een massage weer even lekker in je lijf te worden geduwd. Dat was merkbaar aan een meer dan goed gevuld roosterschema. We hebben met drie masseurs in drie shifts tot tegen middernacht gemasseerd want ook de medewerkers van de nachtploeg wilden deze oppepper niet missen. We wensen iedereen een zorgeloze vakantie toe!

Prijsvraag gewonnen

bank 30-7-2015 Een regiokantoor van een bank in Brabant wil vanwege een prijsvraag graag de 3 winnende medewerkers in het zonnetje zetten. Een stoelmassage is hiervoor dé oplossing. Het persoonlijke karakter en de persoonlijke benadering van ons werk maakt indruk op mensen. En dubbel als je het kado krijgt! Een grote grijns of ontspannen opgeluchte blik; een stoelmassage doet wonderen. Zo ook bij de 3 winnende dames en overigens ook bij alle andere medewerkers bij de bank in Oosterhout. We werken voor bedrijven bij een minimale afname van 12 massages en wonder boven wonder was het niet moeilijk om de bank te overtuigen om dan maar het hele team te laten masseren.

Lekker buiten masseren

stoelmassage 26-6-2015 Een bedrijf in Zoeterwoude, bekend van het maken van fotocamera’s, biedt het personeel massage op het werk aan. Er is de laatste maanden hard gewerkt dus ontspanning op de werkplek is welkom. Gedurende twee dagen wordt het hele team door ons onder handen genomen. Een aardige bijkomstigheid is dat het bedrijf een prachtig groot terras heeft en het buiten volop zomert. Bij onze vaste opdrachtgevers nemen we soms zelf het initiatief om bij mooi weer onder de blauwe hemel te masseren, deze keer kwam de HR manager zelf met het idee om de medewerkers buiten een stoelmassage te geven. Het is fijn voor een masseur om buiten te werken en voor de medewerkers vanwege de heerlijke weersomstandigheden een extra groot feest om te ondergaan.

Veiligheid voor verpleegkundigen

stoelmassage inspectie SZW 25-6-2015 Op het symposium ‘Dag van de veiligheid voor verpleegkundigen’ hebben we stoelmassages verzorgd op de beursstand van de Inspectie SZW. Zij waren naast andere bedrijven en instanties op de beursvloer aanwezig. Onderwerpen op dit symposium waren: omgaan met agressie, hygiëne, prikaccidenten en vaccinaties, medicijnkennis en omgaan met stress, waarvan het laatste onderwerp natuurlijk raakvlakken heeft met onze diensten. Dat hoge werkdruk en spanningen onder het verpleegkundig personeel hoog zijn, was duidelijk te merken aan de behoefte van de bezoekers om even op de massagestoel te komen zitten. Een goede keuze van de Inspectie SZW om onze stoelmasseurs in te huren. Het aantal bezoekers bij hun beursstand en de interesse voor hun informatie was groot. Onze massages hebben daar vast aan bijgedragen.

Een nieuw computersysteem

woningcorporatie 11-06-2015 Een woningcorporatie in de regio Tilburg beleeft drukke tijden omdat ze overschakelen naar een nieuw computersysteem. Er moet getest worden of het nieuwe systeem goed werkt, dus dat betekent voor een groot deel van het personeel overwerken in het weekend. Omdat de aanloop naar het nieuwe systeem ook de laatste weken de nodige extra werkdruk heeft opgeleverd besluit het management om alle 90 medewerkers te belonen met een stoelmassage. Met een aantal masseurs hebben we de medewerker gemasseerd, wat achteraf geen overbodige luxe bleek. De schouders van de medewerkers zaten behoorlijk vast. Vanwege het enthousiasme voor onze massages heeft Hoofd personeelszaken ons gevraagd om een plan van aanpak en een offerte te sturen voor regelmatige stoelmassages voor het personeel….


Een drukke meimaand

meivakantie 22-05-2015 Veel vrije dagen in de maand mei. Fijn voor alle medewerkers maar lastig voor ons om alle opdrachten in te plannen! Er zitten in deze maand nauwelijks -vijfdaagse werkweken- en toch willen onze opdrachtgevers, die op vaste dagen staan ingepland, schuiven i.v.m. de vrije dagen. Een compliment voor ons want ze willen hun massage niet mislopen…
Op de koop toe komen daar nog twee opdrachten bij; een woningcorporatie in Turnhout wil de 100 medewerkers verrassen met een massage en de verpleging van een verzorgingstehuis in Amsterdam heeft een massage verdiend. En terecht want naar ons idee zijn medewerkers in de zorg degenen die het hardst massages nodig hebben. De fysieke belasting in deze bedrijfstak is, net als het verzuim, buitengewoon hoog. Wie zei daar meivakantie? Voor ons is het juist een extra drukke maand.


Donatie aan Foodwatch

Foodwatch 13-05-15 We steunen een aantal goede doelen waaronder Foodwatch, de voedselwaakhond die zich o.a. hard maakt voor een eerlijke en duidelijke etikettering op voedingsproducten. Daarnaast zijn ze kritisch over de kindermarketing door de voedingsindustrie. Eerlijke en gezonde voeding is de basis van een goede gezondheid, daarom steunen we deze organisatie financieel en doneren we ook een aantal maal per jaar stoelmassage in Amsterdam waar het Foodwatch team gevestigd is. Het is leuk om op deze manier een steentje bij te dragen aan een gezondere wereld.


IKEA viert feest

ikea 20-04-2015 In week 16 vierde een IKEA vestiging haar 10-jarig bestaan en alle 400 medewerkers kregen een stoelmassage in Haarlem aangeboden van de storemanager. Met meerdere collega’s zijn we vijf dagen in de weer geweest om de klus te klaren. Een leuke opdracht met veelal jonge en gemotiveerde medewerkers. Vooral ook leuk om eens in de keuken te kijken van een bedrijf waar je meestal klant bent. In 2008 hebben we een soortgelijke opdacht gedaan bij de heropening van de IKEA concept store in Delft. Daar werken maar liefst 700 medewerkers waardoor we aan het eind van de opdracht zelf wel aan massage toe waren.


Op TV bij Podium Witteman

Podium Witteman 14-04-15 Op 12 april jl. waren we met onze massages live te zien bij het programma Podium Witteman. Eén van de gasten in het programma, de pianist Ralph van Raat, had de nacht voor de uitzending een nachtelijk concert gegeven van 02.00 – 07.00u! Een kort nachtje voor de pianist om de middag daarna representatief op TV te verschijnen. Een leuk idee van de productieafdeling om de pianist een welverdiende stoelmassage te geven en voor ons grappig om een keer op TV te verschijnen. Op de foto ziet u Paul Witteman op de massagestoel terwijl de regisseur hem nog wat influistert. Witteman kon de verleiding van ons aanbod van een stoelmassage, vlak voor de uitzending, niet weerstaan. Uiteindelijk hebben we, geheel onverwacht, na de uitzending de hele crew gemasseerd. Het hele verslag van ons TV-avontuur kun je nalezen op ons weblog want ook dit is massage op het werk!


Masseren in Istanbul

Theatergroep Schwalbe 30-03-15 Sinds een aantal jaar reist collega Remco de Wit mee met theatergroep Schwalbe om de acteurs te ondersteunen tijdens hun uiterst fysieke voorstellingen. Dit keer naar Istanbul – Turkije. Er treden nogal wat blessures op tijdens de voorstellingen die Remco met medical taping, massage en acupunctuur te lijf gaat. En met succes want zonder hem gaan ze niet op pad. Schwalbe is een theatercollectief bestaande uit zeven spelers en makers. Hun werk is zeer fysiek van aard. Iedere voorstelling vertrekt vanuit het lichaam. Het lijfelijke wordt op de spits gedreven en toont zich in extreme omstandigheden grillig en onvoorspelbaar. Op de grens van theater en performance zoeken ze naar echtheid. Massage op de werkvloer wordt dus ook buiten de kantooromgeving gegeven! In juni reist Massage in Bedrijf mee richting Polen, voor een volgende internationale massagevoorstelling.


0
Comments

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *