Massage op gezondheidsdag
of vitaliteitsweek

Gezondheidsdag

Stoelmassage en shiatsu massage winnen op gezondheidsdagen aan populariteit. Naast het gezonde imago, heeft massage op het werk daadwerkelijk invloed op de gezondheid van jullie medewerkers. De impact van een goede massage behandeling is op iedere gezondheidsdag merkbaar. Een bijkomend voordeel is dat medewerkers er razend enthousiast over zijn. Meerdere studies tonen aan dat massage werkt. Ook tijdens een gezondheidsweek. We informeren je graag hoe een dergelijke activiteit tot een succes kunt maken.

Gezondheidsweek

Willen jullie tijdens een gezondheidsweek de medewerkers kennis laten maken met stoelmassage? Een stimulerende, gezonde en betaalbare keuze.
Het is een goed initiatief om op een laagdrempelige manier aandacht te schenken aan de gezondheid van je collega’s. Het vergroot hun lichaamsbewustzijn en is een oppepper pur sang. De deelname voor massage tijdens een gezondheidsweek is groot wat juist van belang is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun gezondheid.

Organisatie & logistiek

De logistieke invulling van stoelmassage tijdens gezondheidsdagen is eenvoudig en nemen wij graag voor jullie uit handen. Onze jarenlange ervaring zorgt dat het feilloos verloopt. Mede dankzij ons online massage reserveringssysteem zijn de massages voor iedereen binnen jullie organisatie bereikbaar. LeesĀ de reacties van medewerkers over onze massage tijdens een vitaliteitsweek.