Werkhouding & beweging

Een goede houding is het halve werk!

De juiste werkhouding

Een goede lichaamshouding is de basis voor een goede gezondheid. Een goede werkhouding dus ook. Als werkgever investeer je flink in ergonomische aanpassingen en duur meubilair.
Belangrijk dat daar optimaal gebruik van wordt gemaakt.

Advies over werkhouding en het juiste gebruik van de werkplek zorgt dat de kans op werkgerelateerde klachten drastisch vermindert. Onze masseurs geven individueel werkplekadvies tijdens de massages maar kunnen dit ook groepsgewijs aanbieden tijdens een workshop werkplekadvies. We hebben hiervoor een aantal professionals in huis.

Hulp in de werkhouding

De masseurs observeren de werkhouding en beweging van de medewerkers en hoe deze in relatie staan met mogelijke klachten. Desgewenst adviseren ze om hier verbetering in aan te brengen. Daarnaast geven ze toegespitste therapeutische oefeningen en adviseren in het beoefenen van de juiste sport of bewegingstherapie.

Programma beweging en ontspanning

Tijdens de middagpauze of op een ander gewenst tijdstip verzorgen we speciale bewegingsprogramma’s zoals Yoga, Tai Chi, stretching, meditatie en Chi Qong. Allemaal bewezen methodes om medewerkers gezond, fit en vitaal te houden. We zetten uw mensen en uw organisatie graag in beweging! Informeer naar de mogelijkheden.